Šokující předpověď Steena Jakobsena (Saxo Bank): Česko se brzy vzdá koruny a přijme euro

Přidat na Seznam

Popdořte nás

Sledujte Mojevideo.g6.cz na Facebooku

– Podpora: https://svobodnykrestan.wordpress.com/podpora

Děkujeme, že nás sledujete. I díky vám stále děláme to, co nás baví, a pevně věříme, že to má smysl. Níže najdete odkaz, kde můžete podpořit chod našeho webu.
https://www.patreon.com/join/investicniweb

Dánsko a Česko se letos připojí k eurozóně. Když se podíváme na penzijní systémy v obou zemích, využívají evropský trh jako místo, kam lidé investují své přebytečné úspory. To v důsledku znamená, že investice převyšují HDP obou zemí. A pokud na ně svět zatlačí, nebudou si moci dovolit nebýt součástí měnové unie. Těmito slovy uvedl na Investičním fóru svou šokující předpověď pro letošní rok Steen Jakobsen ze Saxo Bank. A dodal, na co v současném prostředí radí investičně sázet.

Zaujalo vás video? Záznam celého Investičního fóra lze zakoupit za 699 Kč včetně DPH. Stačí napsat na petr@investicniforum.online, detaily pošleme obratem.

➡️ FACEBOOK: https://www.facebook.com/investicniweb.cz

➡️ TWITTER:

✅ https://twitter.com/investicniweb
✅ https://twitter.com/petr_novotny

➡️PODCASTY:

🔊 https://open.spotify.com/show/64nd40VjhHED7RTDFt6Qnl
🔊 https://podcasts.apple.com/cz/podcast/investi%C4%8Dn%C3%ADweb-czs-podcast/id1594824346?fbclid=IwAR1Bfw2H-KtMGHRyepM2YsvmQjD_nCPXu1ilt_ODyP-exCeJx5QeMjj4EVA
(+ další přední podcastové aplikace)

👍🏼 🙏🏼💰💹💶 V současnosti je investování nejschůdnější a nejpravděpodobnější cestou k zajištění na stáří a k ochraně hodnoty majetku. Proto považujeme informace o investování, ekonomice a finanční gramotnosti za důležité. S námi se můžete dozvědět více!


DNEŠNÍ TRENDY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *