Čarodějnictví & ostatní známí duchové | Démoni

Přidat na Seznam

Popdořte nás

Sledujte Mojevideo.g6.cz na Facebooku

– Podpora: https://svobodnykrestan.wordpress.com/podpora

Věříte na démony v podobě víly, mořské panny, elfy a další bytosti? Je to vlastně nejkratší cesta do pekla. Co nám mohou přinést a představovat v našich životech?
Další videa, která by vás mohla zajímat:
Měsíční voda – voda s Měsíční energií + návod a použití https://youtu.be/fu2cne3LF0I
Ochranná čarodějnická lahev – návod na zhotovení https://youtu.be/b9U3BGx14ss
Koláže a víc můžete sledovat na Pinterest: https://www.pinterest.co.uk/magic_of_life/
Facebook: https://www.facebook.com/Magic-of-life-108684127483326

Ahoj,

v evropském folklóru a lidovém vyznání středověkých a raných novověků byli „známí duchové“ , někdy označovaní jednoduše jako „známí“ , nadpřirozené bytosti, o nichž se věřilo, že pomáhají čarodějnicím a vědmám, léčitelům, moudrým a mazaným lidem v jejich praktikování magie.
Tito „známí“ byli popsáni jako alter ego ( latinsky druhé „já“), duchovní společník nebo zvíře, které pomáhá těmto lidem. Definice „známého“ se může u jednotlivých osob lišit. Někteří věří, že „známý“ je projekce sebe sama, jiní že je to samostatná entita a ještě, že to může být i fyzické zvíře.
Koncept „známého“ byl v lidské historii životně důležitou součástí různých kultur.
Například Římané věřili, že každá domácnost byla chráněna známým – manové, lárové, jehož úkolem bylo chránit rodinu před poškozením, šamani a medicinmani různých kmenových tradic dlouho ctili duchy zvířat za jejich moudrost a pomoc při magických pracích.
I u nás byly takové entity běžnou součástí lidových tradic a kultury. Ochranní bůžkové, duchové a démoni domácností – domovníčci, pracovních odvětví – sv. Barbora, ale nejznámějším osobním a ochranným duchem je anděl.
Ale nejen dřív, jsme o kus dál ve vývoji a dnes všude slýcháme o nehmotných bytostech, sférách duchů, jemněhmotných sférách, energiích, entitách a my žijeme v té hmotné sféře. Připustíme – li, že je několik takových sfér a tři úrovně Světů, nelze se ani divit, že se lze s takovými entitami spojit, propojit, napojit, komunikovat a vidět je. Máme je všude okolo nás, denně a pořád. Oni mohou přicházet a odcházet a navštěvovat náš pozemský svět. Pomáhají nám nebo také škodí, sdílí s námi naše domovy – ať jako skřítci, šotkové, elfové či víly. Ale nejen naše domovy, ale také naše domy, zahrady a celý svět i vesmír.
Zjištění, nález „známého“ je velmi osobní věc a čarodějnice často vysílá volání na duchovní úrovni, aby přilákala toho vhodného. Předtím nebo současně s tímto voláním se ho snažíte přilákat i jinými způsoby – dary, obětiny. To, že je to ten správný, poznáte podle okamžitého a ohromujícího pocitu a nemusí to být hned na poprvé. Někdy to může trvat i několik dnů, týdnů nebo dokonce měsíců. Tito známí přichází k čarodějnici, aby ji zprostředkovali poznání duchů – moudrost minulosti i budoucnosti. Děje se tak prostřednictvím transu, předání jinými způsoby, snů nebo také sexuálního kongresu.
Vaše známé duchy s kterými by jste chtěli navázat spolupráci vám posílá váš osobní hlavní Duch
( Bůh) – Patron jako svoje posly, pokud máte a chcete mít hlavního Patrona.
Patrona ( Boha) mít vůbec nemusíte a můžete spolupracovat s více Duchy (Božstvy). Je to na vás jak to cítíte a vnímáte.
Někdy jsou v podobě duchů někdy v podobě démonů ( opět neberme to jako zlo). Nepohanská historie totiž popisuje „známé“ jako démony s nízkým postavením. Takže někteří jsou prostě démoni.
Tito „známí“ mohou mít různé podoby, povahy a i schopnosti a také takové jakým směrem je nasměrujete vy sami. Někdo chce pracovat s elfy, jiný s vílami, další s mořskými pannami atd.

Jak se budete chovat vy k nim, budou se chovat i oni k vám a to by si měl každý na začátku také uvědomit.

Etellwen ♥

UPOZORNĚNÍ:
!!! Toto video není návod, jak vyřešit závažné problémy osobního charakteru nebo jak vyléčit závažné zdravotní problémy. Pokud jsou tyto informace součástí videa. Zdravotní problémy vždy konzultujte s vaším lékařem !!!
Video má čistě informativní a zábavný charakter a pokud osobně chcete využít, vyzkoušet a praktikovat to, co je uvedeno v popisu videa, je to na vaši zodpovědnost.
Dodržujte bezpečnost a ochranu při pohybu v přírodě, tak i jinde. Chraňte přírodu. Dodržujte bezpečnost při manipulaci s jakýmikoliv pomůckami, otevřeným ohněm nebo prostředky, které vám mohou způsobit alergické reakce !!!

#víla #mořskápanna #úplněk #novoluní #rituál #čarodějnictví #energetickáochrana #ochrannámagie #uzemnění #výkladtarotu #finančníhojnost #láska #kouzlonapřání #magickáochrana #Měsíc


DNEŠNÍ TRENDY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *