Boží Svědectví o papeži Janu Pavlu II., který je v pekle

Přidat na Seznam

Popdořte nás

Sledujte Mojevideo.g6.cz na Facebooku

Přimlouvám se za to ponechat zde video ať někteří lidé demonstrativně vidí jak fungují a na čem jsou založená skutečná Boží svědectví.

Toto video je perla čistého Božího svědectví, které mnoho věřících křesťanů přijalo s opravdovostí, a jako varování před mocnými bludy pohanů a katolických modlo-sekt ❤️ a plně omo*ující (nejen) originální Desatero Božích přikázání, viz. Exodus 20:4, které katolicko-pohanské papežství pozměnilo – ano, Slova samotného Boha.

Obě verze zde: https://svobodnykrestan.wordpress.com/desatero-bozich-prikazani/


DNEŠNÍ TRENDY

One Reply to “Boží Svědectví o papeži Janu Pavlu II., který je v pekle”

  1. PRAVDIVÉ SVĚDECTVÍ OD BOHA VZPURNÉMU ČLOVĚKU

    Ke spasení nepotřebuje nikdo,, církrvnické“ skipiny které si hrají pokrytecky na církve. Kde se hoblují zadky lavice kostelní lavice, nrno lavice kazatelen.
    Pokud někdo opravdu hledá Ježíše, může jej najít jen na místě tam kde se jeho lidský duch otevře Božímu Duchu. Učiní upřímné pokání a odevzdá svůj další život do zprávy právě Jemu.
    Je to postuná změna ze smrti do života, není to jednoduchá cesta a něco to bude stát. Ale určitě to stojí za to, být svobodným od hříchů a nechat za sebou všechno co život zabíjí.
    Negativní myšlenky které ubližují Vám ale i těm kolem Vás , duchovní i tělesnou špínu… Psáno v Bibli je že člověka nešpiní to co do něj vchází ale to co z něj vychází. Přitom to ale má ve své moci.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *