BKP: Svěcení žen a mayská liturgie

Přidat na Seznam

Popdořte nás

Sledujte Mojevideo.g6.cz na Facebooku

Liberální proud v katolické církvi, tedy novodobí saduceové, usilují o likvidaci svátosti kněžství, potažmo i papežství. Prosazují veřejné mínění, že je třeba světit ženy na kněžky, prý za účelem obrody církve. To, že je to hrubý podvod, o tom svědčí celá církevní Tradice jak starozákonní, tak novozákonní. Zároveň novodobí saduceové spolu s falešnými proroky, liberálními teology, prosazují církevní legalizaci sodomie, lesbismu a všech zvrhlých forem pohanství, uctívajících falešné bohy, tedy démony.
Pseudopapež Bergoglio dal zhoubný precedent celé církvi jednak svým zasvěcením se satanu v Kanadě za pískání čaroděje na kost z divokého krocana a jednak znesvěcením chrámu svatého Petra démonem Pačamamou. Už II. vatikánský koncil v deklaraci Nostra aetate vytyčil sebevražedný program úcty k jiným religiím, de facto k jejich démonům. Jde o velký hřích proti prvnímu přikázání Desatera. Tento směr, který ničí vztah k Bohu, za sebou táhne i legalizaci amorálností, tedy odstranění Božích zákonů a přikázání. Bergoglio otevřeně vyžaduje pseudokonverzi biskupů na vítače LGBTQ v církvi (leden 2023).
Nešťastná reforma Martina Luthera, při níž zrušil kněžství i mši svatou, byla ale přímou reakcí na nemorální život a mamonářství církevních prelátů. Jejich špatný příklad nedovoloval pravdivé pokání a obrodu života víry. Během 20 let přešla k protestantismu polovina katolické Evropy. Vina za rozdělení církve ale nespočívá pouze na Lutherovi, hlavní vinu mají církevní preláti, kteří nedovolovali pravdivou obrodu. Teprve když nastala Lutherova reforma, otevřely se uvnitř už okleštěné katolické církve dveře k pravdivé reformě vznikem obrodných řeholí a hnutí. Krvavou daní za rozdělení církve byly náboženské války včetně třicetileté.
Dnes však mnozí protestantští pastoři v jednotě s katolickými preláty prosazují homo-sňatky i žehnání queer párům. Tedy nastává jednota, ne však v Kristu, ale v antikristu. Výsledkem je satanizace Evropy. Božím trestem je islamizace. Zvlášť vehementně ji prosazují němečtí biskupové spolu s pseudopapežem Bergogliem.
Kvůli herezím a jednotě s duchem světa se křesťanství v Evropě už téměř vypařilo. V této krizové době zavádět svěcení žen místo toho, aby se konalo pravdivé pokání, a tvrdit, že to povede k obrodě křesťanství, je doslova šílenství! Kněžky, tedy sakrální prostitutky, byly spojené výlučně s pohanstvím a přinášením obětí démonům. V křesťanství nemají kněžky žádné opodstatnění. Ježíš ustanovil za kněze muže, a ne ženy. Církev to vždy měla jako zákon.
V dnešní době snaha o svěcení žen bezprostředně souvisí s Bergogliovou propagací pohanství a s rozkladnou feminizací ve světě. Pseudopapež dělá diakonky z amazonských čarodějnic, které pálí kadidlo ne Bohu, ale pohanským démonům. Ty také plánuje světit na kněžky.
Naproti tomu počátek pravdivé obrody je nazvat hřích hříchem, herezi herezí a nemorálnost nemorálností. Znovu musí být ukázáno na smrtící ovoce hříchu, a tím je neštěstí na zemi a věčné zavržení. Současní církevní saduceové se ale pravdivému pokání a následování Krista vyhýbají jako čert kříži. Modelem jejich tzv. obrody církve synodální LGBTQ cestou je legalizace donebevolajících hříchů, které stahují prokletí na církev i na národy. Vrážejí tím hřebíky do rakve církve, které už vykopali hrob.
Co povědět k modelu mayské liturgie s tzv. principálem a okuřovatelem, kterými mají být zvláště ženy? Jejich okuřování a křepčení má být Synodou schváleno jako oficiální součást mše. Je to cílevědomé vnášení ducha pohanství a vyhnání Ducha svatého ze svaté liturgie. Touto mší už nebude uctíván pravý Bůh a nepůjde o zpřítomnění Kristovy oběti, ale o rouhání.
Uvědomme si podstatu svaté liturgie. Zde nejde o symbol, ale o reálné zpřítomnění Kristovy kalvárské oběti. Jde vždy znovu o obětování Bohu ne krve býčků a beránků, ale krve Božího Syna na odpuštění našich hříchů. Krvavé oběti zvířat ve Starém zákoně měly zároveň zamezit inklinaci k pohanským krvavým obětem, a to dokonce lidským. Pohanské oběti znamenají podřízení se démonům a jsou spojeny s nemorálností a zvrhlostí.
Uprostřed současné duchovní a morální špíny si znovu uvědomme, že Bohu má být přinášena oběť čistá, a tou je jedině Kristova oběť kříže.
Už skrze proroka Malachiáše Hospodin předpověděl: „Na všelikém místě bude přinášena mému jménu oběť čistá.“ (Mal 1,11)

Toto video je možné zhlédnout i zde: https://foi-en-seul-dieu.wistia.com/medias/3ktqqq50wm

https://cos.tv/videos/play/47818065078162432
https://www.bitchute.com/video/v41E7s4p6rDc/
https://ugetube.com/watch/mxRCh5Lsbfb2OAx

Odebírat aktuální informace od BKP https://bit.ly/3BhmCoT


DNEŠNÍ TRENDY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *