ETF Bublina | M. Burry – Kolaps Pasivního investování: Je to jako hypoteční krize v USA 2008

Přidat na Seznam

Popdořte nás

Sledujte Mojevideo.g6.cz na Facebooku

Dr. Michael Burry, hrdina filmu Big Short, který si vsadil proti americkým hypotékám, na čemž vzdělal v roce 2008 jmění, v nedávném interview pro Bloomberg zmínil další bublinu na trhu: ETF bublinu, jejíž prasknutí zaskočí mnoho investorů. ETF přirovnal k nechvalně známým CDO.

Ve videu rozebírám Burryho rozhovor a analýzuji dopady možného kolapsu ETF pro nás jako malé investory. Burry diskutuje pasivní investování a příliv peněz do ETF potlačující objevování cen.

Kdy tato bublina praskne a jak není jisté. Nevíme, zda to bude v roce 2019 či 2025. Nicméně na tento kolaps se můžeme připravit.

Pomáhám lidem dělat ta správná investiční rozhodnutí. Můj web: https://www.rozumnyinvestor.cz/

Celý rozhovor pro Bloomberg: https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-09-04/michael-burry-explains-why-index-funds-are-like-subprime-cdos

Web: https://www.rozumnyinvestor.cz/

Portál: https://rozumnyinvestor.teachable.com/p/portal/

Facebook: https://www.facebook.com/Rozumnyinvestor

Video má výhradně výukový či informační charakter. Nejedná se o investiční doporučení, investiční poradenství či finanční poradenství. Ve videu mohou zaznít myšlenky či tvrzení ohledně budoucnosti. Tyto nejsou předpovědmi a realita se bude pravděpodobně lišit. Video obsahuje subjektivní názory autora. Usiluji o to prezentovat co nejkvalitnější informace, přesto nejsem schopen garantovat jejich přesnost a úplnost.

Ing. Jindřich Pokora, M.A.


DNEŠNÍ TRENDY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *