7# Jak Žít Křesťanský Život (16) – Falešní Proroci/Učitelé (Zloději)

Přidat na Seznam

Popdořte nás

Sledujte Mojevideo.g6.cz na Facebooku

Srdečně Vás vítám u tohoto dílu vyučování.

V tomto díle se budeme bavit o tom, kdo jsou to falešní proroci/učitelé, kteří jsou na některých místech také nazýváni jako zloději.

Co je jejich cílem a co mají za úkol dělat? Zároveň varování, která Bible dává vyvarovat se společenství (přátelství) s takovými lidmi.

Jsou to lidé, kteří slouží ďáblu a jejich úkol je zabíjet, krást a ničit. Šíří lži a nepravdivé, Biblické vyučování, za účelem odvést křesťany od pravdy evangelia a způsobit, že buď opadnout od vztahu s Bohem úplně, nebo že budou v některé oblasti jejich života žít ve lži.

Ďábel tyto lidi používá, aby přinášel falešná proroctví (které většinou předpovídají zkázu, nebo různé jiné problémy). Mohou to být také proroctví, která jsou taky velmi lákavá, jako zaslíbení bohatství, moci, slávy, nebo jiných věcí, po kterých bychom mohli toužit.

Tyto sliby ďábel lidem dává a nabízí různé výhody lidem, kteří mu slouží. Vždycky to dělá za nějakou cenu. Lidé mohou dostat velké výhody od ďábla, pokud pro něj budou pracovat. Cenou je ztráta jejich duše a věčné zatracení v ohnivém jezeře, v odloučení od Boha.

Přeji příjemný poslech.


DNEŠNÍ TRENDY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *