17) Poslední večeře – Láme a vydává

Přidat na Seznam

Popdořte nás

Sledujte Mojevideo.g6.cz na Facebooku

Poslední večeře. Byl to velký dar, který nám Ježíš Kristus přinesl při své poslední večeři s učedníky. Když seděl se svými nejbližšími a věděl, že brzy bude muset opustit tento svět, chtěl nám zanechat něco, co nás bude provázet po celou věčnost. Rozdal mezi své učedníky chléb a víno a řekl: „Tohle je mé tělo a má krev, kterou dávám za vás“.

Tohle nebyla jen prázdné slova. Ježíšova láska a oběť byly zcela reálné. Díky jeho smrti na kříži a jeho zmrtvýchvstání jsme získali naději na věčný život. On dal sám sebe jako oběť za naše hříchy, abychom se mohli vrátit do Boží přítomnosti.

Myslím, že si často ani neuvědomujeme, jak velkou cenu pro nás Ježíš zaplatil. Nikdy nezapomenu na ten pocit, když jsem poprvé pochopil Boží milost a odpouštění díky jeho oběti. Byl to okamžik, kdy jsem si uvědomil, že sám sebe nemohu spasit, ale musím se na Ježíše spoléhat a odevzdat mu svůj život.

Tento dar je stále k dispozici každému z nás. Stačí jen s otevřeným srdcem přijmout Ježíše Krista jako svého Pána a Spasitele a odevzdat mu svůj život. A on nás potom doprovází k cíli, kterým je věčný život u Božího trůnu.

Berte tuto úžasnou příležitost, kterou Ježíš pro nás připravil, vážně. Ať naše srdce zaplňuje jeho láska a vděčnost za to, že nás tak miloval. Ať nás tato láska vedou k tomu, abychom i my mohli sloužit těm, kteří hledají cestu k Bohu.

Nechte Ježíše Krista přijít do vašeho srdce a prožijte tuto nejčistší podobu lásky.


DNEŠNÍ TRENDY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *