Jezuité a protireformace – 1.část • 7/10 • Oživení reformace • Walter Veith

Přidat na Seznam

Popdořte nás

Sledujte Mojevideo.g6.cz na Facebooku

Velká protestantská reformace změnila svět, avšak téměř ihned povstaly síly, které si daly za cíl zmařit její velkolepý dopad a přivést svět zpátky do souladu s papežským učením. Jezuitům se podařilo získat opoziční místo u každého soudu a hledali způsob, jak podkopat cestu a zkorumpovat muže a ženy, kteří bojovali za Krista. Skrze tajné společnosti prosadili falešná učení, která zamlžila rozumné uvažování a efektivně tak pohřbili protestantské hnutí. Z reformačního hnutí, za kterým stál Martin Luther a jeho kolegové, již nic nezůstalo. Jezuitům se efektivně podařilo přepsat historii.

Tyto přednášky, které jsou k dispozici zdarma, vám můžeme nabízet pouze díky finanční podpoře diváků jako jsi ty. Prosíme, podpořte nás a pomozte tak této sloužící organizaci, aby i nadále mohly být k dispozici takovéto přednášky.

Podpořte nás

Odebírat další tvorbu můžete zde:
https://goo.gl/F5xv7D

Web můžete navštívit zde:
http://ADCZ.cz

Facebook můžete sledovat zde:
http://www.facebook.com/adczsk/

———————
Amazing Discoveries CZ-SK je oficiální kanál neziskové organizace Amazing Discoveries pro Českou a Slovenskou republiku. Tato společnost se zavázala odhalovat podvody a mylná učení v oblasti náboženství, historie, vědy, médií a zdraví. Tuto misi uskutečňujeme pomocí seminářů, které pořádáme po celém světě, publikací a internetového, radiového a televizního vysílání. Naše materiály se snaží poskytnout informace, které mění životy lidí a odhalit důkazy, které lidem umožňují dělat lepší rozhodnutí o svých životech.

Pokud se Vám líbí, co děláme a rádi byste nás jakkoliv podpořili, navštivte adresu: http://www.adcz.cz/podporte-nas

Prosíme, respektujte autorská práva k našim materiálům, děkujeme.


DNEŠNÍ TRENDY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *